Butikken bruker lengre tid på å laste inn. Prøv igjen →
Slett konto
Når du sletter kontoen din, fjernes profilen og meldingene dine permanent. Du mister tilgangen til kjøp, innbokser og eventuell gjenværende leietid for nummeret.
Kontoinnstillinger
- Logg inn
- Kontoinnstillinger
- Slett konto
- Skriv DELETE for å slette kontoen din permanent.
Dine valg
Betalingsopplysninger som kreves for regnskap og avregning, blir beholdt. Å slette kontoen din kansellerer eller refunderer ikke kjøp.
Kontakt kundestøtte
Du kan kontakte hello@roamzo.app for å be om innsyn, retting eller sletting av opplysningene dine. Noen oppføringer kan måtte bevares for eksisterende bestillinger, svindelforebygging eller juridiske forpliktelser.
hello@roamzo.appFinn det du trenger. Gjør det til ditt.