Το κατάστημα αργεί να φορτώσει. Δοκιμάστε ξανά →
Διαγραφή λογαριασμού
Η οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας καταργεί μόνιμα το προφίλ και τα μηνύματά σας. Χάνετε την πρόσβαση στις αγορές, στα εισερχόμενα και σε οποιονδήποτε υπολειπόμενο χρόνο ενοικίασης αριθμού.
Ρυθμίσεις λογαριασμού
- Σύνδεση
- Ρυθμίσεις λογαριασμού
- Διαγραφή λογαριασμού
- Πληκτρολογήστε DELETE για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας.
Οι επιλογές σας
Τα αρχεία πληρωμών που απαιτούνται για λογιστικούς σκοπούς και εκκαθάριση διατηρούνται. Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει τις αγορές ούτε οδηγεί σε επιστροφή χρημάτων.
Επικοινωνία με την υποστήριξη
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο hello@roamzo.app για να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή των πληροφοριών σας. Ορισμένα αρχεία ενδέχεται να πρέπει να διατηρηθούν για υπάρχουσες παραγγελίες, πρόληψη απάτης ή νομικές υποχρεώσεις.
hello@roamzo.appΒρείτε αυτό που χρειάζεστε. Κάντε το δικό σας.