Butikken er længere om at indlæse. Prøv igen →
Slet konto
Når du sletter din konto, fjernes din profil og dine beskeder permanent. Du mister adgang til køb, indbakker og eventuel resterende tid på nummerleje.
Kontoinstillinger
- Log ind
- Kontoinstillinger
- Slet konto
- Skriv DELETE for at slette din konto permanent.
Dine valg
Betalingsposter, der kræves til bogføring og afregning, gemmes. Sletning af din konto annullerer eller refunderer ikke køb.
Kontakt support
Du kan kontakte hello@roamzo.app for at anmode om indsigt, rettelse eller sletning af dine oplysninger. Nogle optegnelser kan være nødt til at blive gemt for eksisterende ordrer, svindelforebyggelse eller juridiske forpligtelser.
hello@roamzo.appFind det, du har brug for. Gør det til dit.