Sklep ładuje się dłużej. Spróbuj ponownie →
Usuń konto
Usunięcie konta trwale usuwa profil i wiadomości. Stracisz dostęp do zakupów, skrzynek i pozostałego czasu wynajmu numerów.
Ustawienia konta
- Zaloguj się
- Ustawienia konta
- Usuń konto
- Wpisz DELETE, aby trwale usunąć konto.
Twoje wybory
Dokumentacja płatności wymagana do księgowości i rozliczeń jest przechowywana. Usunięcie konta nie anuluje zakupów ani nie uprawnia do zwrotu płatności.
Skontaktuj się z działem pomocy
Możesz skontaktować się z hello@roamzo.app, aby poprosić o dostęp do swoich danych, ich poprawienie lub usunięcie. Niektóre dane mogą wymagać zachowania ze względu na istniejące zamówienia, zapobieganie oszustwom lub obowiązki prawne.
hello@roamzo.appZnajdź to, czego potrzebujesz. Wybierz swoje.