Az áruház betöltése a szokásosnál tovább tart. Próbáld újra →
Fiók törlése
A fiókod törlése végleg eltávolítja a profilodat és az üzeneteidet. Elveszíted a hozzáférést a vásárlásaidhoz, a beérkezett üzeneteidhez és a számbérlésből fennmaradó időhöz.
Fiókbeállítások
- Bejelentkezés
- Fiókbeállítások
- Fiók törlése
- Írd be ezt: DELETE, hogy véglegesen töröld a fiókodat.
A te döntéseid
A könyveléshez és elszámoláshoz szükséges fizetési nyilvántartásokat megőrizzük. A fiókod törlése nem mondja le a vásárlásokat, és nem biztosít visszatérítést.
Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal
A hello@roamzo.app címen kérheted az adataidhoz való hozzáférést, azok helyesbítését vagy törlését. Bizonyos nyilvántartásokat meg kell őriznünk a meglévő rendelések, a csalás megelőzése vagy a jogi kötelezettségek miatt.
hello@roamzo.appTaláld meg, amire szükséged van. Tedd a magadévá.