Магазинът се зарежда по-бавно от обикновено. Опитайте отново →
Изтрийте профила
Изтриването на профила премахва окончателно вашия профил и съобщения. Губите достъп до покупките, входящите съобщения и оставащия срок за наем на номера.
Настройки на профила
- Вход
- Настройки на профила
- Изтрийте профила
- Въведете DELETE, за да изтриете окончателно профила си.
Вашият избор
Документите за плащания, необходими за счетоводството и разплащанията, се запазват. Изтриването на профила не отменя покупки и не води до възстановяване на суми.
Свържете се с поддръжката
Можете да се свържете с hello@roamzo.app, за да поискате достъп, коригиране или изтриване на вашата информация. Може да се наложи да запазим някои записи за съществуващи поръчки, предотвратяване на измами или законови задължения.
hello@roamzo.appНамерете каквото ви трябва. Вземете го за себе си.